Zoeken naar ben nu

Uw zoekactie voor ben nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 52 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Pijper gezocht
Is er in de regio iemand die verzot is op pijpen Loop zo geil ik blijf wel passief  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
Ik zou het liefst iemand ontmoeten om af en toe geil contact te hebben ,een vast sexcontact met een senior ik val niet op de jonge leeftijd dus wel vanaf 60j. Je uiterlijk niet belangrijk volslank, dikke buik zeker welkom. Ik zoek Geen sportief type of een zonnenbank type ook niet ook geen piercing of tatoage type. Beharing lichaam of kaal is ook prima. Liefst iemand met een dikke lul. Zelf ben ik licht onderdanig ingesteld en dus volgzaam in wat jij geil vind, speeltjes mag maar moet niet . Ik ben 1m73, 85 kg gbbs, gewone lul en spuit goed zie foto. Ik reageer op mail met inhoud en een.foto van je lul erbij . Gfb.  

Ik zoek geile senior vanaf 60 j. Veel kan.
gehuwde bibottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cock worshipping
Wie weet wat de titel betekent, weet ook ineens wat ik met jou wil doen... Ik zoek een vaste sexmaat met een grote onbesneden penis. Met groot bedoel ik minstens 17x5cm... kleiner hoeft niet te reageren. Uiterlijk is onbelangrijk, discretie en hygiëne daarentegen wel. Graag iemand uit het centrum van Sint-Niklaas zodat we makkelijk kunnen afspreken. Dit is een eerlijke advertentie, ik hoop dan ook enkel eerlijke reacties te mogen ontvangen. Ik ben niét op zoek naar een eenmalig los contact, wel een vast sexmaatje die ik regelmatig mag verwennen. Ik ben bottom ingesteld, maar sta voor héél veel dingen open... mijn stats: 181, 86, 16x4,5 besneden, gbps, niet roker, hoger opgeleid. Reacties met foto worden sowieso beantwoord...  
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wederzijds pijpen
Wie heeft goesting? Liefst kan je ontvangen regio Gent. Ben nu wel alleen op kantoor dat zou dus ook kunnen. Verzorgde behaarde man met een 17 x 4 achter de rits.  
Khary 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek nr een gloryhole/bottom
Heyy, ik ben Khary, top, 23j 1m80 19cm (besneden) en ik ben op zoek nr een gloryhole of een geile bottom die ik kan gebruiken voor vanavond;). Ik wordt ook graag gepijpt in public maar moet zeker niet, alles kan besproken worden. Liefst niemand boven de 28. Stuur mij mr zeker met je stats en wat foto's als je hier geil van wordt ;)  

Op zoek nr een gloryhole/bottom
Paul 63 jaar Antwerpen - Lille
Sperma
Ben zot van sperma en wie komt mij onderspuiten...pijp je tot het einde. Ben top,slank,weinig behaard en ontvang je graag naakt deze voormiddag.  
Likken jou kont 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mooie dagrit En dan je kont likken
Vandaag is het prachtig weer en ik ben alleen nu rond rijden in mijn mooie auto en ik wil dat iemand met me meegaat en we zullen een leuke dag hebben en ik zal lekker verwennen worden. Ik ben een zeer elegante en hygiëne man, en ik ben op zoek naar een jonge man, en het belangrijkste is persoonlijke hygiëne, want ik wil je kont aanraken, kussen en dan voor je likken.Wie staat er klaar om hem in mijn auto te komen brengen? Ik geef de voorkeur aan een jongeman jonger dan 25 jaar.snel reageren ik wacht op je  

Mooie dagrit En dan je kont likken
Bisexueel 44 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie komt er hiermee spelen
Ik ontvang niet ver van blankenberge, trefwoorden zijn rukken en pijpen en mss meer , ben verzorgde biman ben halverwege de 40 ben 180 groot en weeg 86kg en 15 in mijn broek , wie komt zich amuseren voor een lekkere sexdate  

Wie komt er hiermee spelen
Hetepik 54 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi man
Zoekt gelijkgestemden als vaste sexvriend, ik ben bi versa en sta open voor alles ,,,pijpen, neuken, lingerie speeltjes, asplaying fisting(bij mij of misschien bij jou) , experimenteren,enz... jij bent bottom versa of top regio brugge torhout maldegem.  

Bi man
Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zin...
Hoi, ik ben mannelijk bi 40jr 1m78 68kg mooi en verzorgd lichaam. Zoek iemand voor softdate, eventueel rollenspel; doktertje, daddy-zoon... spelen. Voorkeur voor struis, mollig. Ouder mag. Kan ontvangen regio oudenaarde - Zottegem en verplaatsen. Stuur beschrijving van jezelf en wat je zoekt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10